KYRÖNMAAN ILTARASTIT 2022

ke 13.7.2022 Taajamasuunnistusta keskustan uudella kartalla.

Lähdöt klo 17-19. Radat A (4,1 km), B (2,7 km), C (1,2 km). Matkat mitattu suoraan. Radat mahdollista kiertää myös pyörällä. Ratamestari S. Korpi. Lisätiedot 0400 973 778/Merja

ma 19.9. klo 15.00 alkaen omatoimiharjoitus Vuoressalossa

Radat A, B ja C. Rasteina hyödynnetään SM-keskariharkan rastipisteitä. Radat päivitetyt. Ratamestari I. Niemi.

Karttojen tilaus porasuunnistus@gmail.com. Toimitetaan ensisijaisesti spostilla. Rastit maastossa 1.10 asti.

Iltarastit löydät myös Rastilippu-palvelusta.

Epsu-kausikortti vuonna 2022

Iltarasteilla on käytössä kausikortti, jota kutsutaan nimellä ”Epsu-kortti”. Epsu-kortti on Etelä-Pohjanmaan suunnistus ry:n kehittelemä kausikortti, jonka maksamalla voit osallistua ilman karttamaksua monen eri seuran järjestämille iltarasteille maakunnassa.

Maksa kortin kausimaksu Pohjankyrön Rastin tilille tai seuran iltarasteilla käteisellä, liikuntaseteleillä tai Isokyrö-tykyllä. Summa menee lyhentämättömänä seuran toimintaan.

Kortin hinta on 75 €.

Karttamaksu iltarasteilla ilman kausikorttia on 6 €/krt.

20-vuotiaat ja nuoremmat suunnistavat aina ilman maksua ja heille ei Epsu-korttia jaeta.